O nama

20 godina... 1994. - 2014.

 

Nerimar d.o.o. Matulji je obiteljsko poduzeće i postoji od 1994. godine.


Nerimar vozni park

Bavimo se otkupom, preradom i distribucijom svježe jadranske ribe, rakova i školjki, te distribucijom smrznute ribe iz uvoza. Specijalizirani smo za opskrbu restorana i hotela. Tijekom ovih skoro 20 godina rada nastojali smo biti što kvalitetniji, podizati nivo usluge, uzimati u obzir želje i zahtjeve kupaca koje su nam uvijek bili na prvom mjestu te na taj način postići pozitivan image tvrtke. Transport naših proizvoda do kupca vršimo sa naših 5 vozila – hladnjača u roku od 24 sata. Posebno smo ponosni na asortiman svježe ribe i rakova iz Jadranskog mora te njihovu preradu kao i konfekcioniranje u dubokozamrznutom stanju kako bi ih ponudili u periodu smanjenog ulova.


Posjedujemo pogon za skladištenje i konfekciju ribe, rakova i školjki, a isti je upisan u registar odobrenih objekata pod brojem HR 2133 EU. Također od 2007. godine, implementirali smo HACCP sustav samokontrole zdrastvene ispravnosti hrane (HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROLS POINTS) koji je nadziran od strane Ureda za veterinarstvo i veterinarske inspekcije, a primjenjujemo ga u skladištenju, preradi i transportu naših proizvoda do kupca.


Sjedište i skladište tvrtke je u Jušićima 104 b kraj Matulja na Opatijskoj rivijeri, i to 7 km od mora, 20 km od graničnog prijelaza Pasjak (SLO) te 12 km od graničnog prijelaza Rupa (SLO).

 

Hvala Vam na posjeti naših stranica.